Nem returnering og ombytning

Ønsker du at sende noget retur eller til ombytning?

Ved ombytning

Vi bytter med et smil! Dette gøres ved at udfylde nedenstående formular, som der printes og vedlægges. Her har du muligheden for at vælge imellem levering til den oprindelige adresse eller en ny leveringsadresse. Vi sender dig en ny vare, farve eller størrelse som ønsket. Husk altid at pakke varerne i original emballage og med originale mærkater. Ved ren ombytning betaler vi for fragten til dig.

Produkter købt på webshoppen kan efter aftale ombyttes på vores fysiske adresse. Kontakt kundeservice for at aftale nærmere.

Ved returnering

Hos SportyMe.dk ønsker vi altid at gøre vores kunder tilfredse, og tilbyder derfor altid 14 dages fuld returret fra modtagelsen af din ordre. Dette gøres ved at udfylde nedenstående formular, som der printes og vedlægges. Husk altid at pakke varerne i original emballage og med originale mærkater. Der ydes kun tilbagebetaling for produktets værdi.

Når vi har modtaget din returvare, vil vi tilbagebetale pengene til dig. Vi bestræber os på at behandle alle returordrer indenfor 7 hverdage efter modtagelse. Herefter kan du forvente 1-2 hverdage før at pengene er retur på din konto.

Ved reklamation

Kontakt venligst kundeservice, hvis du mener der er tale om et reklamationsberettiget produkt. Dette gøres på mailadresse info@sportyme.dk eller telefon 30 37 06 50. 

Returforsendelse til SportyMe.dk

Husk at få en kvittering når du indleverer din pakke, således at den kan spores. Sporingsnummeret finder du under stregkoden nederst på din returlabel.

Vi anbefaler at du altid læser vores handelsbetingelser inden returnering eller ombytning.

Returadresse:
SportyMe.dk
Husby Alle 15b
2630 Taastrup

Opret returvareskema

Husk at varen SKAL returneres i minimum samme stand som du modtog den. Vi forbeholder os retten til at fratrække eventuelle værditab fra returbeløbet, såfremt vi ikke modtager returvaren i samme stand som vi afsendte den (gælder både produkt og al indpakning). Hvis ikke varen returneres i en stand, hvor vi vurderer at den kan sælges igen som værende ny, kan vi ikke refundere det fulde beløb.