Handelsbetingelser

Firma info

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og SportyMe.dk, Husby Alle 15b, 2630 Taastrup, Tlf 30370650. CVR-nr 38746197.

Ordrebekræftelse

Alle ordrer bekræftes automatisk (pr e-mail), og du vil indenfor max. 24 timer på hverdage modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler). Du kan altid følge din ordre-status, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din medlemskonto. Ordrestatus står øverst til venstre på ordre-siden.

Betaling

Ordrer kan betales på følgende måder:

Kreditkort: Hos SportyMe.dk kan du betale med gænge kreditkort inkl. Dankort. Beløbet vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du selv har godkendt ved købet. SportyMe.dk anvender en betalings-gateway fra QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af NETS. Ved betaling med Visa/Mastercard, betales 1,5% i gebyr.

Alle priser er inkl. moms.

Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner.

Bank: Nykredit Bank
Reg.nr. 8117
Kontonr 3042167

Husk at oplyse ordrenummer.

Levering

Du finder altid leveringstiden for det pågældende produkt på produktsiden. Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer eller produkter med forskellige leveringstider, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet forsendelse. Tøj med tryk på, skal altid forventes at have leveringstid på 5-10 hverdage.

Alle ordrer leveres via GLS og kan følges i deres Track&Trace system. Du modtager en mail med pakkens nummer når vi afsender din ordre.

Fragt

GLS Pakkeshop og GLS erhvervspakker koster 50,- DKK inkl. moms. Fragtfrit køb fra 500,- ekskl. fragt.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt af SportyMe.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Fortrydelsesret

SportyMe.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Efter gældende regler kan du som køber også efter brug af varen fortryde købet. Dog er det vigtigt at pointere, at tilbagebetaling sker med det forbehold, at det er forbrugeren/køberen, der hæfter for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis. Ved fuld tilbagebetaling har du pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Ved bestillingskøb, hvor du som forbruger sætter dit tydelige personlige præg på produktet – fx ved valg af tryk og broderi, så er der ikke jf. forbrugeraftalelovs § 18, stk. 2, nr. 3 nogen fortrydelsesret.

Du skal benytte vores returskema for fortrydelsesret og sende kopi af den udfyldte formular med dine varer retur til os. Varerne skal være os i hænde senest 14 dage efter, ellers frafalder fortrydelsesretten.

Du skal til enhver tid selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen – dog med undtagelse af reklamation, hvis det er efter aftale. Bemærk venligst at SportyMe.dk ikke modtager returpakker som sendes pr. efterkrav og lignende. Sportyme.dk returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c. Vi skal bruge følgende oplysninger: Bankens navn, Registreringsnummer (4 cifre), Kontonummer (10 cifre)

Reklamation og garanti

Der ydes 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle produkter. SportyMe.dk ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris. Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes, efter aftale, af SportyMe.dk

Forbehold

Der tages forbehold for pris og tastefejl, for udsolgte varer, billedfejl og prisændringer. SportyMe.dk vil dog til enhver tid kontakte dig som køber, hvis ovenstående skulle være tilfældet i forbindelse med din ordre. Aftalen om køb kan ophæves af begge parter i forbindelse med ovennævnte forbehold.

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning i

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

Klagen indgives her – http://ec.europa.eu/odr